www.as.folkebibl.no

Bestill og hent på biblioteket

bildet viser en fylt bokhylle som blir truffet av en solstråle

Ås og Nordby bibliotek utvider muligheten for bestilling av bøker og annet bibliotekmateriale. Tilbudet gjelder for de som allerede har lånekort ved Ås bibliotek eller nasjonalt lånekort.

De utvidede tidene gjelder fra og med mandag 20. april. Samme dag åpner vi også innleveringslukene, slik at det igjen  er mulig å levere bøker.

Du kan bestille materiale fra Ås og Nordby bibliotek via epost og telefon.


Ås bibliotek:

as.bibliotek@as.kommune.no
64 96 23 72

Ås bibliotek har telefontid mellom 12-18, mandag til fredag.
Bestillinger kan hentes mellom 14-18, mandag til fredag.


Nordby bibliotek:

nordby.bibliotek@as.kommune.no
64 96 23 96

Nordby bibliotek har telefontid mellom 10-14 på mandager, onsdager og fredager, og mellom 12-18 på tirsdager og torsdager.
Bestillinger kan hentes mellom 10-14, mandag, onsdag og fredag, og mellom 14-18 tirsdag og torsdag.

 

Transporten mellom bibliotekene har nå startet opp igjen, så det er mulig å bestille titler som befinner seg på en annen filial eller et annet bibliotek.

Det er ikke alle bibliotek som har åpnet muligheten for å bestille fjernlån enda. Det vil derfor være noen begrensninger på hva vi kan skaffe fra andre bibliotek.  

 

Bestillingen må være hos oss dagen før henting.

 

Vi kan ikke garantere at vi har titlene du/dere ønsker på biblioteket akkurat nå, men plukker gjerne en annen god anbefaling til deg!

 

Hvis du har materiale som står til avhenting inkluderer vi det i bestillingen din.

 

For å se hva som er ledig på ditt lokale bibliotek, se i basen vår her

 

OBS! Kun lånere som tar kontakt på forhånd får hente bøker og annet bestilt materiale.

 

Bestillinger kan hentes utenfor biblioteket i oppgitt tidsrom. Ring oss før du kommer, eller inkluder ønsket hentetidspunkt i eposten din, så kommer vi ut med bestillingen til deg.

 

Husk å holde trygg avstand og ta hensyn til smittefaren. Hvis du har luftveissymptomer, eller sitter i karantene kan du ikke hente bestillinger selv, men kan sende noen andre for å hente for deg.

 

Trenger du noen til å hente det du har bestilt kan du be om hjelp fra Ås frivilligsentral ved å fylle ut skjemaet på hjemmesiden deres (https://as.frivilligsentral.no/), eller ringe dem på tlf. 64 96 22 36 mellom kl. 10-14.

 

Bøkene og annet materiale til utlån pakkes av ansatte med plasthansker. Samlingen vår har ikke vært i sirkulasjon på over to uker, men kan ha blitt håndtert av bibliotekansatte i løpet av perioden biblioteket har vært stengt.

 
2020-04-15