Ås bibliotek

Jens Bjørneboe og det ondes problem: Bestialitetens historie

Vigdis Hjorth i "Jens Bjørneboe og det ondes problem"

Ås bibliotek inviterer til en spennende og litt annerledes bokprat. I samarbeid med Ås kinoteater viser vi dokumentaren «Jens Bjørneboe og det ondes problem» tirsdag 10. november kl. 12.00

Visningen er gratis og åpen for alle

Filmen vises ikke på den vanlige bokprat-arenaen, men inne i Ås kinoteater. I tråd med nåværende corona-retningslinjer blir besøkende registrert med navn og telefonnummer av bibliotekets ansatte ved ankomst.
Kinomagasinet skriver dette i sin anmeldelse: «Vi lever i en tid der politikk, komplekse og uforutsigbare verdensbilder råder. Nettopp derfor blir Jens Bjørneboe & det ondes problem en relevant film som du burde se, diskutere og la deg filosofere ved.»
 
OM FILMEN
4. august var Teateret i Kristiansand arena for en helt spesiell begivenhet, da to av Norges fremste filosofer og tre av våre sentrale forfattere møttes for å diskutere Bjørneboe og hans hovedverk, trilogien "Bestialitetens Historie».
Samtalen ble filmet, og danner grunnlaget for dokumentarfilmen «Jens Bjørneboe & det ondes problem». I panelet deltar Vigdis Hjorth, Arne Johan Vetlesen, Maria Kjos Fonn, Truls Øhra og Lars Fredrik Svendsen.
Filmen varer i 1 time og 19 minutter
 
Velkommen!
A A A
zoom ut zoom innÅs kommune | Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | | Telefon: 64 96 20 00 | post@as.kommune.no