icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
27. november - 09:59
Større vannlekkasje i Ås kommune Store deler av området Dysterlia, Rustad, Kroer og Dyster Eldor er helt eller delvis uten vann. Kommunens mannskap har lokalisert lekkasjen og reparerer den så raskt som mulig.  Les mer...
Illustrasjonsbilde regndråper
Kurs i mestring av depresjon (KiD) er beregnet for voksne over 18 år som tidvis kjenner seg nedstemt eller deprimert på en slik måte at det går ut over livskvalitet og funksjonsevne.
  

Sliter du med depresjon?

Rus og psykisk helsetjeneste i Ås kommune starter nytt KiD- kurs:
Kurs i mestring av depresjon. Kurset starter opp 11. januar 2021.

Kurset er beregnet for voksne over 18 år som tidvis kjenner seg nedstemt eller deprimert på en slik måte at det går ut over livskvalitet og funksjonsevne. En lærer å se sammenheng mellom tanker og følelser. Det legges vekt på at kursdeltakerne er aktivt medvirkende og det er hjemmeoppgaver til hver gang. Kurset er ikke egnet i krisetid eller i en periode der du har store problemer med oppmerksomhet og konsentrasjon.

Kurset går over 6 mandager med oppstart 11.01. 2021 kl. 12.30-15.00 på Ås Kulturhus i Store salong. Gruppen vil bestå av ca. 12 deltakere. Kurset er for dem som bor eller studerer i Ås kommune. Bor du i en annen kommune kan du få tilbud ved ledig plass. Dersom vi ikke kan møtes fysisk på grunn av korona vil kurset foregå digitalt.

Påmelding innen 01.12.2020
Vi har vurderingssamtale i forkant med de som ønsker å gå kurset. For å avtale dette og for påmelding ta kontakt med Christina Odenmarck, tlf. 959 51 910 / Lise Marie Løvik, tlf. 959 39 692.
​Kursavgift kr. 500,-.